Sorteer op
Sorteer op

Beer&Nijn muursticker collectie

De Beer&Nijn muursticker is ontstaan toen ik voor onze eigen babykamer een muursticker ging maken. Ik wilde iets unieks, iets schattigs, maar toch ook iets rustgevends op de muur. Na lange tijd dingen proberen, teken, verven en weer opnieuw beginnen is uiteindelijk de Beer&Nijn muursticker collectie ontstaan. De stickers zijn met de hand ontworpen, ingekleurd met waterverf en vervolgens op de computer bewerkt en uitgewerkt. Hierdoor is een unieke collectie ontstaan, speciaal voor onze kleine prinses Sophia. 

Eenvoudig op te plakken en ook weer te verwijderen!

Bij iedere muursticker van LM Baby Art ontvang je een handleiding voor het opplakken van de muurstickers. Zo wordt het opplakken van de muurstickers erg eenvoudig gemaakt. Ook het verwijderen van de muurstickers is geen enkel probleem. Ook hierover is een apart artikel geschreven om dit zo goed mogelijk te kunnen doen. Lees daarvoor de artikelen in de kennisbank; het opplakken en verwijderen van muurstickers

Meer collecties

In de toekomst komen er natuurlijk nog veel meer te gekke muurdecoratie collecties aan, maar wil je nu al meer zien? Neem dan een kijkje bij alle andere collecties! Suggesties, vragen opmerkingen of gewoon iets vertellen? Stuur mij een berichtje via de contactpagina!

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel