Kun je muurstickers op geverfde muren plakken?

Als je nieuw bent op het gebied van muurstickers zul je waarschijnlijk een hoop vragen hebben! Je wilt de muursticker zo goed mogelijk op de muur plakken en dat is ook helemaal logisch. Eén van de vragen die je misschien zult hebben is of je de muursticker op een geverfde muur kunt plakken. Het antwoord op deze vraag is ja, maar er is wel een voorwaarde waar deze geverfde muur aan moet voldoen.

Zorg dat de muurverf droog is!!

Heb je de muur waarop je de muursticker wilt plakken pas geverfd? Wacht dan met het opplakken van de muursticker! Verf is misschien op het oog vrij snel droog, maar het blijft vaak langer nat dan je denkt. Wacht minimaal 3 weken voordat je de muursticker op de geverfde muur gaat opplakken. Liever nog langer als het kan. Verf geeft namelijk langzaam vocht af. Dit vocht zorgt ervoor dat de muursticker kan omkrullen of zelf helemaal van de muur kan afvallen. Is de muur helemaal droog dan zal de sticker gewoon netjes blijven zitten.

Heb je gewacht tot de muur echt droog is, dan kun je aan de slag met het opplakken van de muurstickers! Hulp nodig? Lees hier de handleiding voor het opplakken van grote muurstickers en lees hier de handleiding voor het opplakken van kleine muurstickers.

Nog geen muursticker uitgekozen maar alvast informatie aan het opdoen? Neem dan een kijkje bij de super leuke LM Baby Art muurstickers! Kies voor een leuk thema of ga helemaal los met figuren en vormen muurstickers zoals stipjes stickers of hartjes muurstickers . Heb je een muursticker in gedachten maar kun je deze niet vinden? Laat het ons weten! We denken graag met je mee en kunnen ook een muursticker voor jou ontwerpen!

Lees ook:
Welke verf is geschikt voor het verven van de babykamer?
Wanneer begin je met het inrichten van de babykamer?

 

 

┬ę 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel