Sorteer op
Sorteer op

De Diamond Forest Friends collectie

Zoals je misschien al gezien hebt, is de nieuwe LM Baby Art muurdecoratie collectie uitgekomen! De Diamond Forest Friends collectie. De collectie bestaat uit heel veel leuke bosdiertjes! In dit artikel vertel ik je meer over het ontstaan en het idee achter de collecite.

Hoe is de collectie ontstaan?

Voor het maken van deze collectie wilde ik iets unieks neerzetten. Iets wat nog niet eerder gedaan is en hierdoor absoluut een aanrader is voor in de babykamer! Ieder item is opgebouwd vanuit een driehoek. Driehoekje voor driehoekje is ieder beestje, iedere boom en zelfs iedere grasspriet ontstaan. Het was een enorme klus omdat er goed nagedacht moest worden over de plaatsing van de driehoeken en over de kleuren. Iedere driehoek moest namelijk ook weer apart van elkaar ingekleurd worden om een diepte effect te krijgen. Van te voren was voor mij al duidelijk dat het overkoepelende thema van deze collectie bosdieren moest zijn. Allerlei diertjes en takken en bomen. Passend bij de herfst. Vervolgens ben ik gaan kijken welke dieren hier bij passen en zo is diertje voor diertje de collectie gegroeid.

De Diamond Forest Friends collectie

Waar bestaat de collectie uit?

De collectie bestaat uit heel veel verschillende bosdieren; vos, konijn, beer, vogels, libellen, eekhoorn, uiltjes en een hertje. En, daaraan toegevoegd een bos sfeer die ontstaat door de vijver, het grasveldje, de bomen en de blaadjes en bloemen.

Wat is het idee achter de collectie?

Met deze collectie wil ik een rustige sfeer neerzetten. Geen chaos en felle kleuren, maar rust, net zoals in het bos. Het enige wat je hoort zijn de vogeltjes die fluiten. Dat zelfde gevoel wilde ik neerzetten met deze collectie. Ook wilde ik iets unieks neerzetten. Dit element heb ik verwerkt in de manier van tekenen, namelijk met alleen maar driehoeken.

Kleurgebruik

Het kleurgebruik van deze collectie is erg rustig. Het idee achter deze collectie is dat er telkens op nieuw weer iets te zien is. Geen schreeuwende kleuren, maar letterlijk als het bos; een rustgevend beeld. De gebruikte kleuren liggen allemaal in lijn met elkaar waardoor ze elkaar aanvullen waardoor het geheel erg prettig is om naar te kijken.

Posters, muurstickers en behang

In deze collectie vind je heel veel muurstickers, posters en behang. Het leukste is het om deze 3 verschillende producten met elkaar te combineren waardoor er echt een hele fijne sfeer in de babykamer ontstaat. Behang bijvoorbeeld 1 kant van de muur en kies voor een muursticker aan de andere kant. Een mooie poster erbij voor op een plankje of misschien ook wel aan de muur en voilà; je eigen unieke babykamer!

4 dieren posters in de babykamer

© 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel