Sorteer op
Sorteer op

De Diamond Forest Friends collectie

Hoe gaaf is deze muurdecoratie collectie van LM Baby Art! Iedere sticker, iedere afbeelding die je ziet is opgebouwd vanuit een driehoek. Ongelofelijk veel werk, maar daar is het resultaat ook naar! Deze unieke collectie is perfect voor in de baby- of kinderkamer. Dankzij de rustige zachte kleuren die gebruikt zijn creeër je een hele fijne plek. Beestjes doen het altijd erg goed de babykamer net als bomen en takken met schattige uiltjes vogels en beren. Is het geen plaatje!?

Als complete set of losse sticker

Zoals bij iedere LM Baby Art collectie kun je er voor kiezen om de complete set te bestellen, of een los item uit de collectie. Ieder onderdeel is los te bestellen waardoor je je eigen combinatie kunt maken! Kies bijvoorbeeld voor het schattige hertje met vlinders, de vijver en een leuke boom met uiltjes erop. Het kan allemaal! 

De muurstickers zijn eenvoudig op te plakken en te verwijderen!

Bij iedere muursticker van LM Baby Art ontvang je een handleiding voor het opplakken van de muurstickers. Zo wordt het opplakken van de muurstickers erg eenvoudig gemaakt. Ook het verwijderen van de muurstickers is geen enkel probleem. Ook hierover is een apart artikel geschreven om dit zo goed mogelijk te kunnen doen. Lees daarvoor de artikelen in de kennisbank; het opplakken en verwijderen van muurstickers

Hoe is de Diamond Forest Friends Collectie ontstaan?

Ik, Laura, heb altijd honderden ideeën voor het maken van een nieuwe collectie. Dit is natuurlijk heel erg goed, maar beperkt natuurlijk ook om uiteindelijk een onderwerp te kiezen. Voor de nieuwe collectie wilde ik iets unieks maken. Iets wat nog nergens te zien is. Bijna alle vormen figuren en dieren zijn wel ergens te vinden en daarom besloot ik de uniekheid toe te passen in de manier van tekenen. Ieder figuurtje is opgebouwd vanuit een driehoek en vervolgens ingekleurd. Heel erg veel werk (meer dan ik dacht) maar toen ik het resultaat zag van het eerste figuurtje wilde ik meer! Zo is driehoekje voor driehoekje de collectie gegroeid en ik moet eerlijk zeggen dat ik toch echt wel heel erg trots ben op deze collectie!

Meer collecties

In de toekomst komen er natuurlijk nog veel meer te gekke muurdecoratie collecties aan, maar wil je nu al meer zien? Neem dan een kijkje bij alle andere collecties! Suggesties, vragen opmerkingen of gewoon iets vertellen? Stuur mij een berichtje via de contactpagina!

© 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel