Sorteer op
Sorteer op

Waterdieren muurstickers

Met het thema waterdieren kun je een hele leuke sfeer in de babykamer maken! Maak bijvoorbeeld van de babykamer een onderwaterwereld door ook de muur blauw te verven of hou het wat eenvoudiger en kies voor leuke visjes en bubbels op de muur. In de categorie waterdieren muurstickers vind je allerlei schattige visjes muurstickers, bubbels, walvissen muurstickers in allerlei kleuren, octupussen muurstickers en nog veel meer! Combineer zoals jij dat leuk vindt en maak er iets moois van!

Goedkope muurstickers

Wij vinden het erg belangrijk om al onze producten tegen de scherpste prijs aan te bieden. Het inrichten van de babykamer kost al flink wat geld en het leukste onderdeel (het decoreren) komt vaak pas als laatste. Om het toch voor iedereen mogelijk te maken om  leuke muurdecoratie te kopen, houden wij de prijs zo laag mogelijk! Dit doen we door alle muurstickers zelf te produceren. Nog een voordeel hiervan is, is dat jij verzoekjes aan ons door kunt geven! Omdat wij alles zelf produceren, kunnen wij dus ook erg eenvoudig een aanpassing in een ontwerp maken!

Hoge kwaliteit muurstickers

De muurstickers van LM Baby Art worden gemaakt van hoogwaardig vinyl met matte afwerking. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk. Voor het printen van de muurstickers gebruiken we daarom ook echt alleen het beste materiaal! Hierdoor gaan de muurstickers jarenlang mee en blijven de kleuren heel erg lang mooi. Ook is het opplakken van de muurstickers erg eenvoudig doordat we alleen voor het beste materiaal kiezen. 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!.

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel