Sorteer op
Sorteer op

Combi Deals

Wat zijn Combi Deals? Combi Deals zijn sets van meerdere items in een set samengesteld in een bepaalde stijl of thema. Wil je meerdere items betsellen in hetzelfde thema? Neem dan altijd eerst een kijkje op de Combi deal pagina want de sets zijn altijd goedkoper dan de losse items!  

Compleet in stijl

Alle combi deals worden zorgvuldig samengesteld voor het mooiste resultaat in de babykamer! Hierbij hebben we gelet op de stijl en het thema van het behang, de posters en de muurstickers. Hierdoor maak jij de allermooiste babykamer helemaal in stijl!  

Eenvoudig aan te brengen

Het LM Baby Art behang en de LM Baby Art muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen met behulp van de plakinstructies. Lees deze goed door voordat je begint. Bij ieder item ontvang je een uitgebreide handleiding met daarin instructies voor het bevestigen van de muurstickers en het behang. Heb je nog nooit behangen of heb je nog nooit een muursticker op de muur geplakt? Lees de handleidingen dan goed door voordat je begint zodat je het beste resultaat krijgt! 

Levertijd

Alle items voor LM Baby Art produceren wij zelf. Aangezien behang langer duurt om te printen dan muurstickers, is de levertijd van het behang langer dan dat van muurstickers. De combi deals worden als geheel verzonden, zodat je een complete set ontvangt. Over het algemeen is de levertijd van het behang maximaal 8 dagen. 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers, posters en behang voor babykamers. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers, posters en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel