Wat kun je met letter muurstickers?

Een nieuw item van LM Baby Art is de letter muursticker! De letter muurstickers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en in 3 verschillende modellen. Ik zelf vind deze muurstickers heel erg leuk omdat je er namelijk van alles mee kunt!

Je kunt een letter muursticker namelijk op een deur plakken; zo weet iedereen van wie de kamer is! De muurstickers van LM Baby Art zijn natuurlijk leuk voor op de muur, maar je kunt ze op nog veel meer plekken opplakken! Het belangrijkste is, dat de ondergrond glad, droog en stofvrij is. In een kamer voldoen heel veel ondergronden aan deze criteria!

Nog een leuk idee om met de lettermuurstickers te doen, is teksten maken. Aangezien je iedere letter kunt kiezen, kun je zelf een hele leuke tekst op de muur plakken! Kies voor een leuke quote of uitspraak. Misschien is er wel een uitspraak die bij jullie thuis vaak gebruikt wordt?

De lettermuurstickers kun je ook op een kast plakken! Heb je zo’n mooie kast met lades voor sokken en ondergoed? Plak dan een letter op iedere lade om aan te geven wat in welk lade hoort!

 

Heb jij nog meer ideeën voor de letter muurstickers? Laat het weten! Ik ben altijd erg benieuwd hoe de muurstickers toegepast worden.

 

┬ę 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel