Sorteer op
Sorteer op

Bergen muurstickers kopen bij LM Baby Art

Bergen muurstickers zijn erg populair in de babykamer. Met de bergen muurstickers creëer je een rustgevende sfeer in de babykamer en dat is precies wat je wilt bereiken. Maak een fijne plek van de babykamer! Je zult er waarschijnlijk veel tijd in doorbrengen, dus dan mag deze ook mooi aangekleed worden. Bergen muurstickers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en modellen. Kies jouw favoriet en maak de babykamer compleet!

Babykamer inrichten in Scandinavische stijl

Bergen muurstickers passen perfect in een babykamer met Scandinavische stijl. De Scandinavische stijl is erg populair op dit moment en met de juiste elementen erg makkelijk te maken. Kenmerkend voor de Scandinavische stijl zijn de eenvoudige vormen en gebruik van zachte kleuren. De bergen muurstickers passen perfect in deze stijl thuis door het eenvoudige ontwerp. Meer weten over de Scandinavische stijl? Lees dan hier alles over het inrichten van de babykamer in Scandinavische stijl.

Muurstickers opplakken en verwijderen

De muurstickers van LM Baby Art zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Heb je nog nooit een muursticker opgeplakt? Geen zorgen, bij iedere muursticker set ontvang je een handleiding waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je de muurstickers moet opplakken.

Ook het verwijderen van muurstickers is geen enkel probleem. Dankzij de speciale plaklaag van de muurstickers kunnen deze eenvoudig weer verwijderd worden, zonder lijmresten achter te laten. Als je een muursticker een aantal jaar op de muur laat zitten, kan het wel wat lastiger worden om deze er weer af te halen. Dit kun je eenvoudig oplossen door een föhn te gebruiken. Door de muursticker warm te maken, wordt de plaklaag van de sticker zacht en kun je de muursticker alsnog, zonder schade aan de muur, verwijderen.

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

 

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel