Muurstickers shoppen op kleur

We begrijpen heel goed dat het af en toe lastig is om een keuze te maken uit alle mooie muurstickers die online beschikbaar zijn. Vaak is de keuze voor een kleur een stuk makkelijker. Daarom hebben we een selectie gemaakt waardoor onze muurstickers op kleur te shoppen zijn! Zo kun je heel veel muurstickers uitsluiten, op basis van kleur.

De muurstickers van LM Baby Art zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende varianten en kleur tinten. De kleuren die hieronder getoond worden zijn niet perse de kleuren die de muurstickers hebben, maar wordt gebruikt om een bepaalde tint aan te geven.

 

Klik op één van de onderstaande kleuren

kleur zwartkleur grijskleur witkleur bruinkleur oranjekleur geelkleur roodkleur roze

kleur licht rozekleur oud rozekleur oud mintkleur mintkleur donker blauwkleur blauwkleur donker groenkleur groenkleur multi colour

 

Welk kleur zal ik kiezen? 

Als je gaat kiezen voor een bepaalde kleur zijn een aantal vragen handig om te stellen. Vind je het lastig om te kiezen voor een kleur? Dan zijn deze vragen echt wat voor jou!

  • Wordt het een meisjeskamer, jongenskamer of een neutrale kamer? 
  • Welke sfeer wil je graag neerzetten; vrolijk, rustig of juist stoer?
  • Wil je meerdere kleuren gebruiken?

Misschien heb je nog niet direct antwoord op deze vragen. Dat is ook niet zo gek want de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Als je naar de kleuren in het bovenste rijtje kijkt, merk je misschien dat deze een bepaald gevoel bij je oproepen. Probeer naar iedere kleur zo te kijken en als een kleur afvalt, haal deze dan uit de stapel. Je hoeft er dan ook niet meer aan te denken. 

Ook een goede methode is het om de babykamer in eerste instantie zo neutraal mogelijk in te richten; muren in een neutrale rustige kleur en ook de meubeltjes niet te opvallend. Je kunt dan vervolgens muurstickers toevoegen om de kamer af te maken. Hiermee maak je uiteindelijk de sfeer in de kamer, net als met alle andere decoratie items! 

Het effect van kleur

Op onderstaande afbeeldingen is duidelijk het effect van muurstickers te zien! Twee keer dezelfde kamer, verschillende kleur muurstickers en hierdoor ook een hele andere sfeer! Wil je meer weten over het effect van kleuren op de muur? Dan is deze blog misschien ook wat voor jouw; het effect van kleur. 

(wil je weten hoe je muurstickers kunt verwijderen? Lees dan dit artikel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendkleur van 2019

We hebben gekeken wat de trendkleur van 2019 is geworden! Ben je benieuwd? Lees dan hier alles over de trendkleur van 2019

┬ę 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel