Van welk materiaal worden muurstickers gemaakt?

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om te weten waar producten van gemaakt worden. Dat vinden wij ook en daarom leggen we hier uit wat voor materiaal er gebruikt wordt voor het maken van muurstickers. Ben je benieuwd waar de muurstickers van LM Baby Art gemaakt worden? Lees dan hier verder.

Waar worden de stickers van gemaakt

De muurstickers van LM Baby Art wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl met matte afwerking. Dit klinkt natuurlijk heel erg mooi, maar als je nog nooit een muursticker gehad hebt, is het misschien lastig om hiervan een voorstelling te maken. 

Vinyl is een soort materiaal waarvan ook weer velen verschillende varianten zijn. Het vinyl dat wij gebruiken is geschikt voor binnengebruik en voorzien van een grijze lijmlaag. Deze grijze lijmlaag zorgt ervoor dat de muurstickers ook op muren geplakt kunnen worden met een felle kleur. Door de grijze lijmlaag zal de muursticker niet doorschijnen en komt de kleur van de muursticker dus beter over. 

Voordelen van vinyl:

  • Vinyl is een heel dun materiaal. Als de sticker op de muur geplakt is, zul je bijna niet zien dat het een sticker is. 
  • Vinyl is erg flexibel waardoor de sticker ook in een hoek geplakt kan worden. 
  • Het materiaal is eenvoudig op de muur te plakken, maar ook erg eenvoudig weer te verwijderen. 

Alle muurstickers van LM Baby Art worden van hetzelfde materiaal gemaakt. Hierdoor is de handleiding die je alvast kan downloaden geschikt voor alle muurstickers. Let wel op dat je de juiste handleiding kiest, want er zijn 2 varianten; een handleiding voor grote muurstickers en een handleiding voor kleine muurstickers

Meer weten over het opplakken van vinyl muurstickers? Lees dan hier hoe je muurstickers het beste kunt opplakken. 

┬ę 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel