Sorteer op
Sorteer op

Bosdieren muurstickers in de babykamer

Voor babykamers en kinderkamers zijn bosdieren altijd leuk! Met de muurstickers van LM Baby Art creeèr je in een handomdraai een speels effect in de kinderkamer en maak je de kamer dus helemaal compleet! Bosdieren muurstickers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Zo kun je er voor kiezen om een complete bosdieren muursticker set te kopen, maar ook alle dieren zijn los verkrijgbaar. Combineer de muurstickers met elkaar of maak een mooi bosdieren hoekje in de babykamer. Het kan allemaal!

Goedkope muurstickers, hoge kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om al onze producten tegen de scherpste prijs aan te bieden. Het inrichten van de babykamer kost al flink wat geld en het leukste onderdeel (het decoreren) komt vaak pas als laatste. Om het toch voor iedereen mogelijk te maken om  leuke muurdecoratie te kopen, houden wij de prijs zo laag mogelijk! Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat de kwaliteit van onze items hoog is zodat de muurstickers lang mee gaan! De muurstickers produceren wij zelf en wij gebruiken hiervoor hoogwaardig vinyl met matte afwerking. Vinyl staat er om bekend erg makkelijk te zijn in gebruik. Je kunt de muurstickers dus makkelijk aanbrengen en eenvoudig weer verwijderen.

Muurstickers; makkelijk aan te brengen, eenvoudig te verwijderen

Bij het inrichten van de babykamer wil je natuurlijk de leukste items uitkiezen. Wij van LM baby Art proberen dit nog makkelijker te maken door de items ook nog eens handig in gebruik te laten zijn. Zo kun je de muurstickers van LM Baby Art eenvoudig aanbrengen, maar ook weer makkelijk verwijderen, zonder schade aan de muur achter te laten! Ga je voor het eerst een muursticker opplakken? Geen zorgen! Bij iedere muursticker set ontvang je een duidelijke handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de muurstickers het beste kunt opplakken. Wil je meer weten over het verwijderen van muurstickers? Lees dan alle vragen en antwoorden over het opplakken en verwijderen van de muurstickers. 

Op zoek naar nog meer muurstickers? Neem dan eens een kijkje bij de dieren muurstickers, de uiltjes muurstickers, de jungle dieren muurstickers, vlinder muurstickers of waterdieren muurstickers

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel