Sorteer op
Sorteer op

Stippen muurstickers in de babykamer

Met confetti muurstickers creëer jij een feestelijke sfeer in een handomdraai. Kies jouw lievelingskleur of mix en match met verschillende kleuren. De muurstickers komen in losse bolletjes die je helemaal zelf kunt plakken waar je maar wilt! Allemaal bij elkaar of meer verspreid door de ruimte, het is allemaal aan jou

Eenvoudig aan te brengen

De stippen muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding. De stippen muurstickers zijn ook weer erg eenvoudig te verwijderen! Je kunt de kamer dus eindeloos blijven veranderen. Dit maakt muurstickers nog veel leuker toch!

Op zoek naar een andere kleur stippen of een ander formaat? Laat het mij weten! Dan maak ik deze stipjes muurstickers speciaal voor jou zoals jij dat wilt! 

Leuk om te combineren!

Met stippen muurstickers zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Je kunt ze netjes op een ritje plakken of verspreid door de kamer. Het leukste van de dots is dat je ze ook nog eens heel erg goed kunt combineren met andere muurstickers, posters of behang waardoor je de babykamer of kinderkamer helemaal in jouw stijl kunt inrichten! 

Tip! 

Met de stippen muurstickers kun je ook dingen op de muur plakken! Plak bijvoorbeeld een leuke poster op de muur door op de hoeken stippen muurstickers te plakken! 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!.

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel