Sorteer op
Sorteer op

Driehoek muurstickers in de babykamer

De mogelijkheden met driehoek muurstickers zijn eindeloos! Kies je er voor om ze symetrisch naast elkaar op de muur te plakken of verspreid je ze juist nonchalant door de kamer? Je bepaalt het helemaal zelf! De muurstickers zijn verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren. Sommige sets bestaan uit meerder kleuren. Iedere set driehoek muurstickers bestaat uit 45 stickers, los van elkaar op 2 vellen. Je kunt dus echt helemaal zelf bepalen hoe je deze op de muur plakt. 

Driehoekjes; eenvoudig aan te brengen

De driehoek muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding.

Ook het verwijderen van de driehoek muurstickers is geen enkel probleem. Mocht dit toch lastig gaan, kun je de driehoek muurstickers verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag van de muurstickers zacht en kun je de stickers alsnog eenvoudig van de muur verwijderen. 

Driehoekjes muurstickers; perfect voor een Scandinavische look

De Scandinavische stijl is erg populair in de babykamer. Zachte tinten, strakke vormen en een lichte accentkleur. Met de Scandinavische stijl creëer je een heerlijke rustige sfeer in de babykamer. Met  de driehoekjes maak je deze stijl helemaal af. Kies voor één kleur of juist meerdere, maar hou het rustig om in de Scandinavische stijl te blijven. Meer lezen over hoe je de Scandinavische stijl kunt toepassen? Lees dan de blog; Babykamer in Scandinavische stijl

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!.

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel