Goedkope muurstickers

Ben jij op zoek naar goedkope muurstickers voor de babykamer? Heb een klein budget of vind je simpelweg dat alles al duur genoeg is? Lees dan verder want in deze blog gaan we het hebben over goedkope muurstickers voor de babykamer.

Muurstickers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en de daarbij horende prijskaartjes. Wij van LM Baby Art vinden dat het niet altijd zo duur hoef te zijn en dat je ook met een klein budget hele leuk muurstickers moet kunnen kopen. Met muursticker kun je namelijk de kamer net een andere look geven en deze helemaal af maken. Geen saaie muren meer en helemaal ingericht zoals jij dat wil.

Met een klein budget muurstickers kopen

Als we het hebben over goedkope muurstickers is het natuurlijk altijd een beetje lastig om nou te zeggen wat precies goedkoop is. Voor de een is iets goedkoop terwijl de ander het duur vindt. Om het iets specifieker te maken gaan we het hebben over de muurstickers onder de €5,- en onder€10,-. Nu denk je misschien, hoe kan ik voor slechts voor €5,- of maximaal een tientje een hele kamer afmaken en een muur versieren, maar wij houden van uitdagingen!

Per muursticker categorie van onze webwinkel gaan we kijken welke muurstickers er allemaal te koop zijn in deze prijscategorieën en ik kan alvast verklappen dat dit er aardig veel zijn!

Muurstickers onder de 5 euro!

Zelfs in de categorie onder de €5,- zijn er muurstickers te koop bij LM Baby Art!

Natuur muurstickers

Dieren muurstickers

Figuren en vormen muurstickers

Het zijn misschien niet extreem veel muurstickers in deze categorie, maar toch is het mogelijk om de babykamer te versieren met muurstickers voor slechts €5,-. De sterren muurstickers zijn hierbij een erg goed idee. Deze sterren sets zijn namelijk verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. De kans is daarom dus ook groot dat jouw favoriete kleur er tussen zit.

Muurstickers onder de 10 euro!

In de categorie tot €10 zijn er nog veel meer mogelijkheden! Per categorie zullen we weer opnoemen welke muurstickers er voor dit budget beschikbaar zijn.

Natuur muurstickers

 

Dieren muurstickers

Voertuigen muurstickers

Figuren en vormen muurstickers

Tekst muurstickers

Met deze enorme hoeveelheid muurstickers onder de €10,- moet het denk ik toch wel lukken om een leuke muursticker te scoren! De keuze is reuze zeggen we dan maar.

Waarom zijn de muurstickers zo goedkoop?

De muurstickers van LM Baby Art zijn niet duur, maar dat betekend absoluut niet dat de kwaliteit slecht is. We kunnen de prijzen van de muurstickers namelijk zo laag houden doordat wij al onze items zelf produceren. Alle muurstickers worden door ons ontwerpteam ontworpen en vervolgens uitgewerkt en klaar gemaakt voor de printer. De printer print de muurstickers en vervolgens snijd deze ze ook uit. Heel erg handig dus!

Doordat we alle muurstickers zelf maken kunnen we ook heel gemakkelijk aanpassingen doen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een speciale kleur, dan kun je dit aan ons doorgeven zodat wij deze voor jou kunnen maken.

Hoe vind je de goedkope muurstickers?

Tussen alle muurstickers van LM Baby Art kan het natuurlijk lastig zijn om de goedkope muurstickers er tussenuit te halen. Gelukkig is er voor het sorteren van alle items op prijs is een erg handig trucje!

Bovenaan iedere pagina met producten staat de volgende knop:

 

 

Zoals je ziet kun je hier kiezen voor de optie “sorteren op: Laagste prijs” vervolgens worden alle producten op deze pagina gesorteerd van een lage prijs naar een hoge. Ga je naar een andere pagina, klik dan weer deze functie aan zodat de pagina weer gesorteerd wordt.

Goedkope muurstickers vind je bij LM Baby Art!

Dus, ben jij aan het shoppen voor muurstickers voor de babykamer met een klein budget? Pak onze handige lijst er eens bij en misschien vind jij de sticker die jouw kamer helemaal af gaat maken.

Goedkope muurstickers koop je gewoon eenvoudig bij LM Baby Art! ?

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel