Nieuw bij LM Baby Art: Tekstborden / Tekst op hout

Tekstborden zien we steeds vaker terug in woonkamers maar ook zeker in de babykamer. Tekst wordt vaak gebruikt om de kamer af te maken met een mooie spreuk of een leuk versje wat al generaties in de familie zit. Bij LM Baby Art zijn er sinds kort ook tekstborden verkrijgbaar! Ieder tekstbord ontwerpen en maken wij helemaal zelf, net als al onze andere producten zoals de muurstickers.

Omdat wij alles zelf produceren kunnen wij heel erg gemakkelijk aanpassingen doen. Ben jij op zoek naar een tekstbord met een speciale tekst er op? Geef het aan ons door! We vinden het erg leuk om allerlei nieuwe ideeën voor bij te horen komen! 

Hieronder zullen we een aantal vragen beantwoorden die je misschien zult hebben over de tekstborden. Heb je een vraag die hier niet tussenstaat? laat het ons weten! :) Dan kunnen we jouw vragen hieronder toevoegen om zo ook anderen te helpen!

Hoe hang je een tekstbord op?

Het ophangen van een tekstbord is eigenlijk vrij eenvoudig. Bij ieder tekstbord worden zaagtandhaakjes geleverd. Zaagtandhaakjes zijn een ophangsysteem zoals te zien is op de afbeelding hiernaast. 

Door middel van de schroefjes kun je deze aan de achterkant van het tekstbord vast schroeven  en vervolgens kun je het tekstbord aan de muur ophangen. In babykamers is het vaak ook erg leuk om het tekstbord neer te zetten op een plank, bijvoorbeeld boven de commode.

Bij ieder tekstbord worden 2 zaagtandhaakjes en schroefjes geleverd. 

 

Kan ik zelf een tekstbord maken?

Zoals we net al even noemde worden alle LM Baby Art items door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Wij kunnen daardoor erg makkelijk aanpassingen doen op een ontwerp. Wil jij dus zelf een tekstbord maken, dan kan dat! Het enige dat je hoeft te doen is aan ons doorgeven wat voor tekst je graag op het tekstbord wilt hebben en welk lettertype dit moet zijn. Zelfs de tekstkleur kun je kiezen. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw tekstbord te maken.

Aangezien we dit tekstbord speciaal voor jou maken, is het niet mogelijk om dit item achteraf te retourneren. Bedenk dus van te voren goed hoe je het tekstbord graag zou willen hebben.

Kunnen er ook figuren op het tekstbord worden gezet?

Jazeker! In principe kunnen we alles op het tekstbord maken. Wil je dus het tekstbord op leuken met bijvoorbeeld hartjes of sterretjes dan is dit allemaal mogelijk.

Tekstborden zijn super leuk om de kamer af te maken! Hopelijk kun je deze informatie gebruiken en heb jij binnenkort ook een super leuk tekstbord aan de muur hangen of op een plankje staan! Heb je vragen over de tekstborden of een van onze andere items? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

┬ę 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel