De nieuwe sterren sets

Zoals sommige dit misschien wel weten worden er elke week nieuwe muurstickers toegevoegd aan het assortiment van LM Baby Art. Bij het ontwerpen/bedenken en maken van deze nieuwe muurstickers proberen wij goed op te letten waar naar gezocht wordt en wat populaire items en kleuren zijn. Onze sterren sets zijn al heel lang erg populair, maar we vonden het tijd om hier nieuwe kleuren aan toe te voegen; de marine mix en de oker mix. 

Marine mix

Deze set bestaat uit 4 verschillende kleuren; marine rood, marine blauw, grijs blauw en beige sterren. Deze kleuren bij elkaar hebben een stoere uitstraling maar zijn zowel leuk voor een jongens- als meisjeskamer. De marine mix sterren set bestaat uit 40 sterren van 5x5cm. Iedere kleur is uiteraard ook los als set verkrijgbaar. Wil je één van de 4 kleuren de overhand laten hebben? Kies dan voor de marine mix set en voeg hier een extra set aan toe van één van de vier kleuren. 

 

 

Oker mix

Oker geel is een kleur die we steeds meer terug zien. In kledingwinkels, maar ook zeker in babykamers. Ook deze kleur is zeer geschikt voor een jongens- en meisjeskamer.  Deze nieuwe sterren set bestaat, net als de marine mix, uit 4 verschillende kleuren; oker geel, donker grijs, mos groen en donker mint. De sterren zijn 5x5cm en in deze verpakking zitten 40 sterren. Net als bij de marine mix zijn de 4 kleuren ook los verkrijgbaar waardoor je helemaal zelf kunt bepalen hoe de babykamer eruit komt te zien. 

 

Deze twee sterren sets zijn onze nieuwe aanwinsten! Welke set vind jij het leukst? :)

 

Heb jij suggesties of ben je opzoek naar een bepaalde kleur muurstickers maar kun je deze nergens vinden? Laat het ons weten! We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Zeker op het gebied van kleuren is er heel erg veel mogelijk. 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe muurstickers van volgende week? Hou dan de blog pagina in de gaten. Hier zullen wekelijks de nieuwe muurstickers gepresenteerd worden.

┬ę 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel