Sorteer op
Sorteer op

Hartjes muurstickers in de babykamer

Plak ze boven de weig of juist verpreid door de kamer. Met de hartjes muurstickers kun je alle kanten op! De hartjes muurstickers zijn verkrijgbaar in 28 verschillende kleuren en 3 verschillende afmetingen. Sommige hartjes muurstickers sets bestaan zelfs uit meerdere kleuren. Mix en match met een van de andere kleuren of koop meerdere sets om een overdosis liefde te creëren. 

De hartjes muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen 

De hartjes muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding. Ook zijn  de hartjes muurstickers weer eenvoudig van de muur te halen, zonder hierbij de muur te beschadigen! Door de vaste lage prijzen kun je dus de kamer veranderen zo vaak als je wilt! Neem dan een kijkje in de muursticker kennisbank waar alle onderwerpen die te maken hebben met muurstickers worden besproken. 

Hart muurstickers; verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren!

De harten muurstickers zijn verkrijgbaar in heel erg veel verschillende kleuren en modellen. Ben jij op zoek naar een kleur die er op de pagina niet tussenstaat? Laat het dan weten! Wij maken namelijk alle hartjes muurstickers helemaal zelf en kunnen hierdoor heel eenvoudig de kleur van het ontwerp aanpassen naar jouw wensen! Stuur ons een berichtje via de contactpagina met daarin aangegeven om welk model hartjes het gaat en welke kleur deze moeten worden. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afbeelding terug sturen als voorbeeld. 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel