Sorteer op
Sorteer op

Naam muurstickers in de babykamer

Naam muurstickers zijn leuk voor iedere babykamer! Erg leuk om te combineren met andere muurstickers, maar natuurlijk ook hardstikke leuk om zo boven een ledikantje te plakken. Wist je dat je naam muurstickers ook op een deur of kastje kunt plakken? 

Verkrijgbaar in iedere kleur!

Wordt de naam muursticker in het zwart weergegven? Dan kun je zelf kiezen voor een kleur. Klik op de naam en maak vervolgens een keuze uit één van de 20 kleuren. Ook als jouw favoriete kleur er niet bij staat is het mogelijk om de naam muursticker in deze kleur te laten maken. Geef bij het bestellen van de naam muursticker in het vakje "opmerkingen" aan welke kleur je de sticker graag zou willen. Is het een kleur die nog niet voorkomt in ons assortiment? Voeg er dan een linkje aan toe zodat wij deze kleur exact kunnen toepassen. 

Maak de kamer persoonlijk met een naam muursticker

Door een naam muursticker toe te voegen in de baby- of kinderkamer, wordt de kamer echt van jou kindje! Het is ook leuk om een naam muursticker op een deur te plakken. Zo geef je precies aan welke kamer van wie is. 

Muurstickers; eenvoudig aan te brengen!

De muurstickers van LM Baby Art zijn erg eenvoudig aan te brengen. De stickers worden namelijk gemaakt van vinyl. Vinyl staat er om bekend erg eenvoudig te zijn in gebruik! De muurstickers plak je binnen 5 minuten op de muur. Doe je het voor het eerst en weet je niet zo goed waar je op moet letten, lees dan eerst de bijgevoegde handleiding. 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!.

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel