Sorteer op
Sorteer op

Auto muurstickers in de babykamer

Auto muurstickers zijn hardstikke leuk voor een stoere jongens- of meisjeskamer. De verschillende auto muurstickers worden geleverd in verschillende sets. Ben jij op zoek naar een specifieke auto muursticker maar kun je deze nergens vinden? Laat het ons weten via de contactpagina.

Muurstickers; eenvoudig aan te brengen

De auto muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding. Ook zijn er een aantal dingen handig om te weten. Bijvoorbeeld de ondergrond, deze moet droog, stofvrij en vetvrij zijn. Hierdoor zal de sticker zich veel beter hechten aan de ondergrond. Wil je meer lezen over het opplakken en verwijderen van muurstickers? Neem dan een kijkje in onze kennisbank; opplakken en verwijderen van muurstickers

Waar kun je de auto muurstickers opplakken?

Het is natuurlijk logisch dat muurstickers geschikte zijn voor muren. Maar, dit betekend niet dat je ze nergens anders kunt opplakken. Zo kun je de muurstickers ook op ramen, deuren en meubels plakken en je kunt de stickers zelf gebruiken voor scrapbooking, oftewel op papier. Over het algemeen geldt de regel; is de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij? Dan kun je er een muursticker opplakken. Houdt er wel rekening mee dat de muurstickers van LM Baby Art uitsluitend voor binnen gebruik zijn. 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel