Sorteer op
Sorteer op

Vormen muurstickers

Er zijn eindeloos veel figuren en vormen muurstickers te bedenken. Figuren en vormen muurstickers zien we steeds vaker terug in de babykamer en dat is ook niet zo gek. De mogelijkheden met deze muurstickers zijn eindeloos. In deze figuren en vormen categorie vind je heel veel verschillende muurstickers. Zoals; anker muurstickers, stipjes muurstickers, kruisjes muurstickers, fruit muurstickers, noem maar op! Ben jij op zoek naar een bepaalde vorm muursticker maar kun je deze nergens vinden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Eenvoudig aan te brengen

De figuren en vormen muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding.

Hoge kwaliteit muurstickers

De muurstickers van LM Baby Art worden gemaakt van hoogwaardig vinyl met matte afwerking. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk. Voor het printen van de muurstickers gebruiken we daarom ook echt alleen het beste materiaal! Hierdoor gaan de muurstickers jarenlang mee en blijven de kleuren heel erg lang mooi.

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!.

© 2017 - 2020 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel