Sorteer op
Sorteer op

Tekst muurstickers in de babykamer

Tekst muurstickers zijn helemaal hip en ook al kan jouw kleintje nog niet lezen, het ziet er super stoer uit! Kies één van onze leuke tekst muurstickers of geef zelf jouw tekst aan ons door, het kan allemaal! 

Er is een grote keus aan verschillende tekst muurstickers. Heb je een eigen quote die je graag op de muur zou willen? Ook dat is zeker mogelijk! Stuur ons een berichtje zodat we kunnen overleggen en een ontwerp voor je maken!

Maak de baby- en kinderkamer persoonlijk met een tekst muursticker!

Maak de baby- of kinderkamer persoonlijker door te kiezen voor jouw favoriete uitspraak, een onderonsje tussen jou en je partner of misschien gewoon de naam van jouw kleindje. De muursticker is de finishing touch in de kamer waardoor je echt heel erg trots zult zijn op het eindresultaat. 

Eenvoudig aan te brengen

De tekst muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding.

Geschikte ondergronden voor muurstickers

De muurstickers zijn op te plakken op heel veel verschillende ondergronden; muren, ramen en meubels. Eigenlijk zijn de muurstickers op te plakken op bijna iedere gladden/vlakke ondergrond. Zorg ervoor dat de ondergrond droog en stofvrij is voor het beste plakresultaat. Twijfel je of jouw ondergrond geschikt is voor onze muurstickers? Stuur ons dan een berichtje zodat we kunnen overleggen. 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

Bekijk ook de quote muurstickers en de naam muurstickers.

 

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel