Sorteer op
Sorteer op

Voertuigen muurstickers in de babykamer

In een echte stoere jongenskamer kunnen voertuigen muurstickers bijna niet ontbreken! Onze auto muurstickers zijn razend populair en ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Alle voertuigen muurstickers worden los van elkaar op een stickervel geleverd waardoor je helemaal zelf kunt bepalen hoe je de stickers op de muur plakt. Maak een mooie file op de muur of kies er juist voor om hier en daar een autootje op te plakken. De auto muurstickers zijn ook erg leuk om te combineren met de andere voertuigen, zoals de vliegtuigen muurstickers of de raket muurstickers. 

Geschikte ondergronden voor muurstickers

Muurstickers kunnen op heel veel verschillende ondergronden opgeplakt worden; muren, ramen, meubels en andere vlakke ondergronden. Let op met ondergronden met een lichte structuur. De muurstickers kunnen hier namelijk wel opgeplakt worden, maar de structuur zul je door de sticker heen zien. Let er bij het plakken van de muurstickers ook op dat de ondergrond droog en stofvrij is. 

Voertuigen stickers, eenvoudig aan te brengen!

De voertuigen muurstickers zijn erg eenvoudig op de muur te plakken. Bij iedere set stickers wordt een handleiding bijgevoegd, dus mocht je er niet uitkomen, kun je altijd de handleiding raadplegen. Bekijk hier alvast de muurstickers handleiding. Ook het verwijderen van de muurstickers is geen enkel probleem. Mocht dit toch lastig zijn, gebruik dan een föhn om de plaklaag van de muurstickers wat zachter te maken zodat je de sticker alsnog van de muur kunt halen.  Meer weten over het verwijderen van muurstickers? Dan is dit artikel misschien interessant voor jou.

Waar worden de muurstickers gemaakt? 

Alle LM Baby Art muurstickers worden door onszelf gemaakt. Iedere muursticker die je ziet is door onszelf ontworpen. Ook hebben wij de juiste apparaten om de stickers vervolgens te maken. Heb je een muursticker gezien maar wil je hier graag een aanpassing aan doen? Bijvoorbeeld in kleur of formaat, dan is dit geen enkel probleem! Stuur ons een bericht via de contactpagina, en we zullen hier zo snel mogelijk op reageren! 

Het merk LM Baby Art

Het Nederlandse merk LM Baby Art ontwerpt de leukste muurstickers en behang voor babykamers. Iedere muursticker wordt door onszelf ontworpen en binnenshuis geproduceerd. Het is onze missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk en tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Met de muurstickers en het behang van LM baby Art maak je de babykamer compleet in een handomdraai!

Neem ook een kijkje bij de auto muurstickers en de vliegtuigen muurstickers

 

© 2017 - 2021 LMBabyart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel